Lens Armstrong u bolnici posle udesa u prvoj etapi Vuelte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lens Armstrong u bolnici posle udesa u prvoj etapi Vuelte

MADRID - Američki biciklista Lens Armtstrong povredio se danas u udesu u prvoj etapi trke Vuelta u Španiji blizu grada Leona i odmah je prebačen u lokalnu bolnicu.

U udesu je učestvovalo još nekoliko biciklista, a prema rečima portparola ekipe Astana za koju Armstrong vozi, Amerikanac je najverovatnije povredio ključnu kost ili rame.

Iz Astane je saopšteno da američkog biciklistu očekuje dodatni lekarski pregledi nakon čega će biti poznata težina povrede.

Armstrong se ove sezone vratio na stazu, tri godine nakon povlačenja i posle osvajanja sedme uzastopne titule na Trci oko Francuske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.