Lenon zamena za Rodžersa na kormilu Seltika

Izvor: B92, 26.Feb.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenon zamena za Rodžersa na kormilu Seltika

Nil Lenon će do kraja sezone predvoditi ekipu Seltika, ukoliko Brendan Rodžers, kao što se očekuje, postane menadžer Lestera.

Ostrvski mediji prenose da je Lenon, koji je kao trener predvodio klub iz Glazgova u periodu od 2010. do 2014. godine, u načelu pristao da se vrati na tu poziciju.

Očekuje se da će Lenon sedeti na klupi već narednog vikenda kada Seltik u okviru Premijer lige Škotske gostuje ekipi Hartsa. Nil je do 30. januara bio trener ekipe Hibernijana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"I dalje čekamo vesti iz Lestera. Brendan je trenutno tamo na pregovorima i mislim da imaju još nekoliko stvari da dogovore", otkrio je izvršni direktor Seltika Piter Level.

Lester je bivšeg menadžera Liverpula kontaktirao u nedelju, po odlasku Kloda Puela.

Što se tiče Lenona, on je za Seltik kao igrač zabeležio 214 nastupa u periodu od 2000. do 2007.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.