Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 19:12

Lendri Noko ne može da igra protiv Cedevite

Novi problem za stručni štab

Nikako Crvena zvezda da uhvati nekakav ritam i pokuša da izgradi formu i samopouzdanje pred najvažniji deo sezone. Problemi s virusom korona i povrede krojile su sastav Crvene zvezde praktično otkako je došlo do smene trenera, a sada su prste umešali i administrativni problemi. Naime, Lendri Noko neće biti u mogućnosti da igra utakmicu protiv Cedevite Olimpije u sredu!

Utorak, 21.15: (1,45) Real Madrid (15,0) Tenerife (3,05)
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Razlog je vrlo jednostavan - Kamerunac nije bio registrovan u vreme kada je prvobitno trebalo da se odigra derbi između ova dva tima u Beogradu. To je po rasporedu Jadranske lige trebalo da bude u 11. kolu koje se igralo za vikend od 18. do 20. decembra. Nokov ugovor sa Crvenom zvezdom aktiviran je tek 25. decembra, što je Crvena zvezda i objavila tada u klupskom saopštenju.

"Crvena zvezda obaveštava javnost da je u petak ugovor sa Kameruncem Lendrijem Nnokom i zvanično ponovo aktiviran, pa će ovaj odlični centar u nastavku sezone i zvanično nositi dres crveno-belih", istaknuto je u zvaničnom saopšenju.

To znači da će Crvena zvezda protiv Cedevite Olimpije u sredu igrati s krnjom centarskom linijom, s obzirom da će na tronedeljnoj pauzi zbog povrede biti Marko Jagodić Kuridža. Sve to ostavlja Ognjena Kuzmića kao jedinog klasičnog centra za taj meč, dok će tek oporavljeni Duop Rit biti jedini krilni centar na raspolaganju.

Podsetimo, Crvenu zvezdu u periodu od 14. do 20. aprila čekaju tri teške utakmice – dve protiv Cedevite Olimpije (u Ljubljani 18. aprila Noko će moći da igra pr. au), dok je za 20. april rezervisano gostovanje Krki u dvorani Leon Štukelj.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.