Lenđer i Silađi se spremaju za SP

Izvor: B92, 05.Apr.2013, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenđer i Silađi se spremaju za SP

Reprezentativci Srbije u plivanju Ivan Lenđer i Čaba Silađi pripremaju se u Košutnjaku za Otvoreno prvenstvo Turske, od 10. do 14. aprila.

Na takmičenju u Turskoj Lenđer će nastupati na u disciplinama 50 i 100 metara delfin, Silađi na 50, 100 i 200 prsno, dok će Nikola Trajković plivati na 200 slobodno i 200 mešovito.

Lenđer je ocenio da su uslovi u Nacionalnom trenažnom centru odlični i da oni imaju sve što im je potrebno.

Imamo na raspolaganju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << topao bazen, odličnu teretanu i smeštaj koji je u samom kompleksu, imamo svoj mir i možemo da se usresredimo na pripreme za ostvarivanje vrhunskih rezultata“, naveo je Lenđer.

Cilj srpske reprezentacije za ovu godinu je odlazak na Svetsko prvenstvo, koje se od 27. jula do 4. avgusta održava u Barseloni.

Pored Silađija i Lenđera, u Košutnjaku se pripremaju Boris Stojanović i Mila Jovanov. Oni su već u desetoj nedelji priprema i njihov cilj je ostvarivanje norme za SP u Barseloni, kao i osvajanje pozicije za učešće na Mediteranskim igrama koje se održavaju ove godine, takođe u Turskoj od 21. do 26. juna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lenđer i Silađi dobili vrhunske uslove za pripreme u Košutnjaku

Izvor: Blic, 05.Apr.2013

Reprezentativci Srbije u plivanju Ivan Lenđer i Čaba Silađi pripremaju se u Košutnjaku u okviru nacionalnog trenažnog centra, za Otvoreno prvenstvo Turske, od 10. do 14. aprila..."Ovde su odlični uslovi za treniranje, imamo na raspolaganju topao 50-metarski bazen, odličnu teretanu i smeštaj koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.