Lenard bliži Torontu nego Lejkersima

Izvor: RTS, 18.Jul.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenard bliži Torontu nego Lejkersima

Ekipa San Anotnio sparsa ušla je u pregovore sa Toronto reptorsima radi razmene igrača, konkretno Kavaja Lenarda i Demara Derozana, prenosi Jahu Sports.
Jedan od najboljih dvosmernih igrača današnjice gotovo sigurno će napustiti Sparse, samo ostaje pitanje da li će se to desiti pre, tokom ili na kraju nove sezone.

Lenard je veći deo prošle sezone propustio zbog povrede, koju je San Anotnio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dovodio u pitanje, nakon što su medicinski izveštaji te franšize proglasili Lenarda zdravim i spremnim za utakmice.
Kavaj se uprkos tome nije vraćao na teren, a odnos sa Sparsima pogoršao se nakon izjava trenera Popoviča, kao i zvezda ekipa Parkera i Đinobilija da ne znaju da li se radi o povredi ili nečem drugom. 
Lenard je po završetku sezone zatražio trejd, a kao destinaciju u kojoj bi želeo da provede budućnost naveo je Lejkerse, pošto je poznato da je rodom iz Los Anđelesa.
Ipak dolazak Lebrona Džejmsa u "jezeraše" izgleda da je dao novu dimenziju u prelasku Lenarda u jednu od najtrofejnijih franšiza NBA lige, pa su se ubrzo pojavile informacije da Kavaj ne želi da igra sa Džejmsom, već da razmišlja od Klipersima. 
Ugledni novinar Jahu Sportsa, Šems Černija, objavio je na svom Tviter nalogu da su San Anotnio sparsi i Toronto reptorsi u ozbiljnim pregovorima oko trejda (razmene igrača). 
Dogovor bi uključio između ostalog dolazak Lenarda u Toronto, dok bi put Teksasa i San Antonija krenuo Demar Derozan, lice franšize Reptorsa.
Sparsi su naveli da ne žele da Lenarda pošalju konkurentu na Zapadnoj konferenciji, pa su zato u razgovorima sa Lejkersima u zamenu za Lenarda tražili Ingrama, Kuzmu i Harta uz dva pika prve runde, što Lejkersi nisu bili spremni da daju.
Uz Toronto, šanse, doduše znatno manje, da u svoje redove dovedu Lenarda imaju još i Filadelfija i Boston.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Trampa leta i surova realnost NBA biznisa – Lenard u Torontu, Derozan u San Antoniju! Obojica nezadovoljni...

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2018

Nisu Lejkersi, nije Filadelfija, nije Boston, Kavaj Lenard se seli u – Toronto! Jedan od najtraženijih košarkaša današnjice će od naredne sezone braniti boje jedine kanadske franšize u NBA ligi, pošto je dogovoren bombastični trejd u kojem je iz Toronta put San Antonija krenuo Demar Derozan!...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.