Leman želi da ostane u Arsenalu

Izvor: B92, 24.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leman želi da ostane u Arsenalu



Nemački reprezentativac Jens Leman priznao je da bi radije ostao u Arsenalu nego što bi prešao u Španiju ili što bi se vratio u Bundes ligu.

„Ne znam", bio je Lemanov odgovor na pitanje novinara Bilda da li namerava da napusti Arsenal na kraju sezone kada mu bude isticao ugovor.

„Ali kada se govori o mojoj budućnosti, Arsenal definitivno ima prioritet u odnosu na ostale".

37-godišnji Leman je takođe rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je tradicija Arsenala da igračima starijim od 30 godina nudi jednogodišnje ugovore.

„Jednogodišnji ugovor ne bi bio toliko loš", dodao je.

„Takođe, nije garantovano ni da ću po svaku cenu da prihvatim Arsenalovu ponudu".

„O svemu treba pažljivo razmisliti. Ukoliko ne postignem dogovor sa Arsenalom, sve mogućnosti su otvorene. Verovatno neću da donosim odluku sve do maja. Prilično sam miran po pitanju sopstvene situacije".

U slučaju da Leman ne obnovi ugovor, menadžer Arsenala Arsen Venger namerava da dovede golmana Seltika Artura Boruca ili 20-godišnjeg čuvara mreže CSKA iz Moskve, Igora Akinfejeva.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.