Leković ide iz Vojvodine, sledeća stanica Humska?

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Dec.2013, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leković ide iz Vojvodine, sledeća stanica Humska?

Nikola Leković, prvotimac Vojvodine koji je ovog leta sa Banjice stigao u Novi Sad, zatražio je od Arbitražne komisije raskid ugovora na štetu kluba.
(FOTO: O. Ademovski)
Nezadovoljan što Novosađani ne ispunjavaju ugovorne obaveze, Leković je odlučio da potraži novu sredinu.
U Vojvodini neće praviti problem pomenutom igraču oko raskida ugovora. Arbitražna komisija Super lige neće zasedati tokom nedelje, ali će do kraja godine i predmet levog beka Novosađana doći na dnevni red.
Nikola Leković je sarađivao sa Markom Nikolićem u Radu, zatim u Vojvodini, pa ne bi bilo iznenađenje da se ponovo sastanu i u Partizanu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Svi beže od Stare dame, odlazi i Nikola Leković

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2013

Miroslav Vulićević i Matej Delač su povukli nogu, trend je nastavio Branislav Trajković, pominjali su se i odlasci Stojana Vranješa i Petra Škuletića, a sada je na red stigao i Nikola Leković, koji je prema saznanjima Sportskog žurnala, zatražio od Arbitražne komisije FSS raskid ugovora na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.