Lekić: Navijači, pomozite nam protiv Mađarske

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Dec.2012, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekić: Navijači, pomozite nam protiv Mađarske

Kapiten rukometašica Srbije Andrea Lekić rekla je posle poraza u polufinalu Evropskog prvenstva od Crne Gore da je publika konačno bila na nivou i pozvala navijače da i u nedelju (14,30) dođu u još većem broju.
Publika je bila napokon na nivou na kom je trebalo da bude tokom celog šampionata. Danas nam je podrška još potrebnija jer bih volela da osvojimo medalju i tako zaokružimo na lep način ovaj šampionat. Poraz u polufinalu je težak, mnogo je gore izgubiti sa jednim golom razlike, nego sa 10. Moramo da zaboravimo ovaj meč odmah – kazala je Lekićeva posle poraza od 27:26.
Golman Katarina Tomašević rekla je da joj je žao jer Srbija nije uspela da iskoristi šanse u meču.
Imali smo šansu, dosta napada na nerešeno smo propustili. Šta je tu je, razočarana sam. To što je bilo više crnogorskih navijača nego naših i što su bili glasniji ne želim da komentarišem – navela je ona.
Kristina Liščević nije mogla da sakrije suze zbog teškog poraza.
Radili smo stvarno puno i za ovu utakmicu i za ceo šampionat. Ovo je bila utakmica naših života. Moramo da damo poslednji atom snage za bronzu. Naravno, zadovoljna sam učinkom, ovo se događa jednom u životu – rekla je Liščević.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rukometašice: Odbrana zakazala, mnogo žalimo zbog poraza

Izvor: Press, 16.Dec.2012, 18:30

- Čestitam Mađarskoj, zaslužili su broznu, igrali su dobro poslednjih 10 minuta. Mi smo se borili od prve utakmice, nije nas bilo nigde poslednjih godina i moramo da budemo ponosni na sebe, iako nismo uspele da osvojimo medalju, rukomet se vratio u Srbiju - rekla je kapiten Andrea Lekić posle poraza...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.