Lekcija mladom špicu Partizana: UEFA suspendovala Mitrovića na četiri meča!

Izvor: Blic, 29.Nov.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekcija mladom špicu Partizana: UEFA suspendovala Mitrovića na četiri meča!

Disciplinska komisija UEFA je na svojoj sednici održanoj 27. novembra donela odluku da zbog isključenja na meču Nefči - Partizan kazni napadača crno-belih Aleksandra Mitrovića sa četiri meča neigranja u utakmicama evropskih kupova.

Mitrović, koji je opsovao sudiju posle jedne sporne odluke, dobio je odmah crveni karton, ali se neprimereno ponašao i prilikom pogotka koji je dao golmanu Nefčija Saši Stamenkoviću, sa kojim je bio u sukobu i tokom prvog duela ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << timova, u Beogradu.

Prvu utakmicu kazne Mitrović će odratiti protiv Rubina iz Kazanja u četvrtak, a ostale tri prenose se na sledeću sezonu.

Aleksandar Mitrović je ovog septembra napunio 18 godina, a za Partizan je odigrao 26 mečeva i postigao devet golova.

Povezane vesti: Mitrović: Ako treba da snosim posledice, neka tako i bude Mitrović dobio crveni karton jer je rekao sudiji "Fuck you"! Ilić: Ne sviđa mi se potez Mitrovića i to ne sme da mu se ponovi Stamenković: Mitrović je "indijanac", ima neki problem u glavi Novinari u Bakuu provocirali Vermezovića i Mitrovića, navijači im rekli "Fuck you"!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitroviću četiri meča suspenzije!

Izvor: B92, 29.Nov.2012

Napadač Partizana Aleksandar Mitrović oštro je kažnjen zbog isključenja na gostovanju Neftčiju, neće moći da igra naredne četiri utakmice u Evropi...Mitrović je u Bakuu izjednačio rezultat na 1:1, ali je deset minuta kasnije verbalno napao sudiju koji ga je isključio...Maloletni igrač srpskog...

Nastavak na B92...

UEFA: Mitroviću četiri meča za "fuck you"

Izvor: Mondo, 29.Nov.2012

Disciplinska komisija UEFA suspendovala je na napadača Partizana na naredne četiri evro-utakmice zbog psovanja sudije. Mitrović neće moći da igra na startu kvalifikacija za evropske kupove narednog leta...Četiri meča za: "Fuck you"!..Disciplinska komisija UEFA žestoko je kaznila problematičnog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.