Lekcija je naučena – Srbija melje rivala bez pauze VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2023, 11:20

Lekcija je naučena – Srbija "melje" rivala bez pauze VIDEO

Košarkaši Srbije igraju verovatno najbolji meč na Mundobasketu do sada.

"Orlovi" su za tri četvrtine ubacili čak 83 poena ekipi Južnog Sudana za 18 poena prednosti.

Iako je u pitanju debitant na Svetskom prvenstvu, u svom sastavu ima nekoliko igrača sa NBA iskustvom, a selektor Svetislav Pešić je upozorio da imaju najbolju odbranu pored Kanade na turniru.

Pad u igri iz meča sa Portorikom je izgleda uticao na koncentraciju naših igrača koji protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Južnog Sudana drže visok ritam od prvog minuta, bez obzira na ogromnu razliku na semaforu.

Posebno su raspoložene naše NBA vedete, pre svih Nikola Jović sa 23 poena, bez ijednog promašaja iz igre – 3/3 dva, 5/5 tri.

Bogdan Bogdanović diriguje igrom svog tima sa sedam asistencija, a pritom je i popravio šut u odnosu na prethodni meč – 20 poena 5/8 trojke).

Sjajno ih prate Nikola Milutinov sa 17 poena i 9 skokova, Ognjen Dobić sa 12 poena, te Stefan Jović sa 10 asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.