Lekari počeli da bude Šumahera iz kome

Izvor: Beta, 30.Jan.2014, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari počeli da bude Šumahera iz kome

GRENOBL, 30. januara 2014. (Beta) - Sabine Kem, menadžerka Mihaela Šumahera, izjavila je u četvrtak da su lekari počeli polako da bude iz indukovane kome sedmostrukog svetskog šampiona Formule jedan.

"Smanjili su mu dozu lekova kako bi započeli proces budjenja, koji može da potraje dugo", rekla je Kem, preneli su francuski mediji.

Šumaher je 29. decembra teško povredjen kada je tokom skijanja u francuskom odmaralištu Meribel udario glavom u stenu. On je dva puta operisan u Univerzitetskoj bolnici u Grenoblu, a u indukovanoj komi je više od četiri nedelje.

Lekari su u više navrata saopštili da je njegovo stanje stabilno, ali kritično.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Lekari počeli da bude Šumahera iz kome

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jan.2014

Sabine Kem, menadžerka Mihaela Šumahera, izjavila je danas da su lekari počeli polako da bude iz indukovane kome sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1. .. Mihael Šumaher  .."Smanjili su mu dozu lekova kako bi započeli proces buđenja, koji može da potraje dugo", rekla je Kem, preneli su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.