Lekari bude Šumahera iz kome

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari bude Šumahera iz kome

Lekari počinju da smanjuju dozu sedativa Mihaelu Šumaheru, kako bi započeli proces buđenja sedmostrukog šampiona sveta u Formuli 1, koji je u veštačkoj komi od 29. decembra, kada je zadobio teške povrede glave tokom skijanja u Francuskoj.
(FOTO: ABC)
Doza sedativa pod kojima je Mihael smanjuje se kako bi se započeo proces njegovog buđenja iz kome, što može dugo da potraje – rekla je Sabine Kem, Šumaherov agent.
Bivši as je u veštačkoj komi od 29. decembra i od tada je dva puta bio podvrgnut operaciji.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekari počinju da bude Šumahera iz kome

Izvor: Press, 30.Jan.2014

"Doza sedativa pod kojima je Mihael smanjuje se kako bi se započeo proces njegovog buđenja iz kome, što može dugo da potraje", rekla je Šumaherov agent Sabine Kem.. Da podsetimo, juče je najavljena mogućnost ove lekarske intervencije...Šumaher je u veštačkoj komi od 29. decembra posle teškog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.