Lejkersi potpisali centra na 10 dana

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 20:47

Lejkersi potpisali centra na 10 dana

Demijan Džons je novi košarkaš Los Anđeles Lejkersa.

Centar je potpisao ugovor na 10 dana.

Sezonu je počeo u Finiks Sansima, gde je odigrao 14 utakmica, ali je igrao samo 6,7 minuta u proseku, što je bilo dovoljno za samo nešto više od jednog poena i jednog skoka u proseku.

U ligi je pet godina i pre Finiksa igrao je za Golden Stejt i Atlanta Hokse.

Dolazi kao ispomoć i pokušaće da se dokaže u narednih nekoliko utakmica, kako bi zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nešto duži ugovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DVOSTRUKI ŠAMPION U LEJKERSIMA: Novi centar stigao u Los Anđeles!

Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2021

Iako se pričalo da će dovesti Demarkusa Kazinsa, izgleda da će Lejkersi probati sa nešto jeftinijim rešenjem. Novi košarkaš Los Anđeles Lejkersa je Demijan Džons. Reč je o centru rođenom 1995. godine u Luizijani. Visok je 211cm i pored centarske pozicije, može igrati i na pozicije visokog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.