Lejkersi pojačali spoljnu liniju

Izvor: MVP.rs, 26.Avg.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi pojačali spoljnu liniju

Tim iz El Eja je dogovorio saradnju sa mladim šuterom.

Majkl Frejžer II (21, 193) je tokom svoje poslednje godine na koledžu, nastupajući za Floridu, imao uspone i padove. Mladi košarkaš je sezonu počeo sjajno, beležio je odlične igre, a potom su ga povrede skočnog zgloba onemogućile da sezonu završi na najbolji mogući način.

Ipak, to ga nije sprečilo da izađe na Draft, ali za njegove usluge u tom trenutku nije bilo zainteresovanih ekipa. Tako je >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << tokom Letnje lige Frejžer pokušavao da pokaže svoje talente igrajući za Golden Stejt Voriorse, a njegova igra se svidela Los Anđeles Lejkersima koji su mu ponudili višegodišnji ugovor.

Frejžer se ističe po odličnom šutu za tri poena, pa je tako postao rekorded Floride po broju postignutih trojki tokom jedne sezone (118). Svoju drugu godinu na koledžu završio je sa prosekom od 12.4 poena i bio je jedan od najzaslužnijih igrača za uspeh Floride, koja je izborila učešće na Fajnal foru.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.