Lejkersi izbegli Denver – Šruder junak Los Anđelesa VIDEO

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 07:55

Lejkersi "izbegli" Denver – Šruder junak Los Anđelesa VIDEO

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa izborili su plasman u plej-of posle drame u plej-inu.

Lejkersi su tek posle produžetka na svom terenu savladali Minesota Timbervulvse 108:102.

Veći deo prvog poluvremena prednost je bila na strani Minesote, koja je na odmor otišla rezultatom 60:49.

Lejkersi do prvog vođstva u drugom delu meča dolaze 1,4 sekunde pre kraja četvrte četvrtine, kada je trojku pogodio Denis Šruder za 98:95.

Gosti su produžetak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izborili pošto je 0,1 sekund pre kraja tri slobodna bacanja pogodio Majk Konli, nakon što ga je prethodno faulirao Entoni Dejvis.

Oba tima su tokom četvrte deonice i produžetka imala problem sa ubacivanjem lopte u igru, a upravo posle jedne ukradene lopte na 12,1 sekund pre kraja dodatnog perioda šut za tri poena i izjednačenje promašio je igrač Minesote Torin Prins.

Pobedu Lejkersa potom je sa slobodnih bacanja potvrdio Šruder, koji je u drugom poluvremenu i produžetku postigao 18 poena (ukupno 21).

Najbolji učinak u Lejkersima imao je Lebron Džejms sa 30 poena, 10 skokova i šest asistencija, dabl-dabl je ostvario i Entoni Dejvis sa 24 poena i 15 skokova, dok je Šruder pored 21 poena upisao i četiri uhvaćene lopte.

Karl-Entoni Tauns je u gostujućem timu zabeležio dabl-dabl učinak sa 24 poena i 11 skokova, Majk Konli je dodao poen manje, Torin Prins je postigao 14 poena, a dabl-dabl je ostvario i Kajl Anderson sa 12 poena i 13 asistencija.

Lejkersi sa sedmog mesta u Zapadnoj konferenciji idu u plej-of, gde ih čeka ekipa Memfisa.

Minesota u borbi za osmo mesto igra sa pobednikom meča između Nju Orleansa i Oklahome.

Osmi tim Zapada u prvoj rundi plej-ofa igra sa Denverom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ništa od duela Jokića i Lebrona: Lejkersi srušili Minesotu i izborili plej-of

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2023

Plasman u plej-of izborili su i košarkaši Los Anđeles Lejkersa, koji su na svom terenu nakon produžetka savladali Minesotu sa 108:102.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.