Leiva dva meseca van terena

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leiva dva meseca van terena

U subotnjem meču u kojem je Liverpul remizirao sa Aston Vilom (2:2) defanzivni vezista "Redsa" Lukaš Leiva se za samo 20-ak minuta na terenu teže povredio.

Brazilac je posle starta Fabiana Delfa povredio ligamente desnog kolena i procenjuje se da će odsustvovati dva meseca sa terena.

Brendan Rođžers, menadžer Liverpula, želeći da odigra sigurnije u drugom poluvremenu u 46. minutu zamenio je mnogo ofanzivnijeg Brazilca Kutinja Leivom. Već u 65. minutu Rodžers je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ga zameni Džoom Alenom .

Brazilskom defanzivnom vezisti ovo nije prva povreda ligamenata kolena. U novembru 2011. godine je povredio ligamente levog kolena, pa je i tada duže odsustvovao sa terena.

Liverpul nakon 22. kola zauzima četvrto mesto na tabeli Premijer lige sa 43 boda. Isti broj bodova ima petoplasirani Totenhem, dok Everton zauzima šesto mesto sa bodom manje.

Liverpul u sledećem kolu na „Enfild roudu“ u gradskom derbiju dočekuje Everton.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.