Legende Intera umešale prste, na Meacu stiže veliko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legende Intera umešale prste, na "Meacu" stiže veliko pojačanje!

Nakon razgovora sa ovim legendarnim dvojcem nije mogao da odbije dres "Neroazura".

Kako stoje stvari, izgleda da Dijego Godin igra poslednju sezonu u dresu madridskog Atletika.

Iskusnom urugvajcu, inače kapitenu "Jorgandžija", na kraju sezone ističe ugovor, brojni klubovi su pokazali interesovanje, ali izgleda da je milanski Inter pobedio konkurenciju.

Naime, Godin je pristao na ponudu "Neroazura", zarađivaće 5,5 miliona evra godišnje, dok će na ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potpisivanja ugovora sa klubom dobiti 12 miliona evra.

Navodno su ga da pristane na saradnju sa Interom ubedili legendarni fudbaleri ovog kluba, njegov zemljak Alvaro Rekoba i aktuelni zamenik predsednika milanskog kluba Havijer Zaneti.

Ranije je bilo priči da će potpisati ugovor na dve godine, sa opcijom da saradnju produži na dodatnih godinu dana, pa je verovatno pomenuta formula ostala na snazi.

Godin ima 32 godine, uskoro će napuniti i 33 (16. februar), a u Atletiku je od 2010. godine, upisao je 364 nastupa za ovaj klub, postigao 24 pogotka.

Izgleda da je nakon osam i po godina željan novog izazova, nema sumnje da će biti veliko pojačanje za "Neroazure".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona ima plan da "ojadi" rivala, stiže pojačanje iz Madrida!?

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2019, 14:26

Odlazak iz glavnog grada Španije je sasvim izvestan, a Ernesto Valverde bio mogao da dobije potrebno pojačanje...I dok ofanzivni deo Barselone nikada nije bio upitan, defanziva je često (bila) na udaru...Posebno bekovske pozicije, a jedna od njih je i ona na levoj strani koju suvereno drži Đordi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.