Legendarni fudbaler Kameruna se probudio iz kome!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni fudbaler Kameruna se probudio iz kome!

Nekadašnji kapiten Kameruna Rigober Song (40) probudio se iz kome i sada je u stabilnom stanju.

Song, bivši igrač Meca, Liverpula, Vest Hema, Galatasaraja, u noći između subote i nedelje, primljen je u bolnicu u Jaundeu gde mu je dijagnostifikovana moždana aneurizma (abnormalno proširenje krvnog suda u mozgu).

- Poslednje vesti su ohrabrujuće, jer se Song probudio iz kome. Možemo reći da je njegovo stanje stabilno. Više ne prima kiseonik preko aparata, diše samostalno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Krvarenje je pod kontrolom - rekao je direktor bolnice Luis Jos Bitang a Mafok.

Bivši fudbaler će biti transportovan u Francusku, konkretno u pariz, gde će tamošnji doktori raditi na njegovom lečenju. Za nastavak lečenja u Kamerunu nema uslova.

Bivši reprezentativac Kameruna je rekorder po broju igara za nacionalni tim.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.