Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2021, 18:53

Legendarni Pele ponovo u bolnici

Uskoro bi trebalo da bude pušten na kućno lečenje

Loše vesti stižu iz Brazila. Legendarni fudbaler Pele ponovo je u bolnici 'Albert Ajnštajn'' u Sao Paulu.

Njemu je u septembru otklonjen tumor na debelom crvevu, a sada je potrebno ponovo da bude pod nadzorom lekara. Kako kažu izveštaji, Pele se nalazi u stabilnom stanju i trebalo bi uskoro da bude pušten na kućno lečenje.

Em situação estável, Pelé está internado no Hospital Albert >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Einstein, em São Paulo, para seguir tratamento contra um tumor no cólon.

Alta deve vir nos próximos dias.

🗞️: @geglobo

📸: Reprodução pic.twitter.com/W4cIwkYN7r

Osvajač tri Mundijala (1958, 1962, 1970) bori se sa zdravstvenim problemima dugi niz godina. Operisao je prostatu 2015, imao problema sa jakom urinarnom infekcijom 2019, a pre svega toga zadesila ga je neuspešna zamena kuka.

Njegov sin Edinjo kazao je u februaru prošle godine da Pele nerado napušta kuću jer ga je stid da ga narod vidi kako hoda uz pomoć hodalice ili kako ga guraju u kolicima.

Pele je u karijeri postigao preko 1.200 golova. I dalje je najbolji strelac u istoriji brazilskog nacionalnog tima - 77 golova na 92 meča.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.