Legenda napušta Bajern zbog Kovača

Izvor: RTS, 08.Okt.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda napušta Bajern zbog Kovača

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler, nezadovoljan statusom kod trenera Nika Kovača, želi da napusti matični klub, prenosi Bild.
Nemački 30-godišnji napadač, koji je u Bajernu od 11. godine, razočaran je jer je u poslednjih pet utakmica dobio samo 66 minuta na terenu i ozbiljno razmatra da ode u zimskom prelaznom roku.

Miler nema nameru da javno kritikuje Kovača, kao što su to ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << radili saigrači, ali je frustraciju iskazao u razgovorima sa njima.
Ionako klimavo mesto definitivno je izgubio dolaskom Filipea Kutinja, a pošto je plan Bajerna da otkupi ugovor Brazilca od Barselone, Miler više ne vidi sebe na "Alijanc areni".
Miler je sa bavarskim gigantom osvojio čak 21 trofej do sada, među kojima su Liga šampiona i čak osam titula Bundeslige, uz 186 golova na 495 utakmica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezadovoljni Miler odlazi iz Bajerna zbog Kovača?

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2019

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler, nezadovoljan statusom kod trenera Nika Kovača, želi da napusti matični klub, prenosi ugledni list Bild.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Miler razmišlja, odlazak realan!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019

Tomas Miler nezadovoljan je minutažom od starta sezone...Jedan od igrača koji su uzdanica Bajerna, Tomas Miler, razmišlja da napusti klub...Problem je trener, Niko Kovač, Miler je nezadovoljan minutažom koju mu daje, bio je na klupi na poslednjih pet zvaničnih utakmica Bajerna...Miler je i u javnosti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.