Legenda je svetskog fudbala, ima 74 godine i ženi se!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Avg.2014, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda je svetskog fudbala, ima 74 godine i ženi se!

Edson Arantes do Nasimento, poznatiji kao Pele uplivaće u bračne vode i po treći put

Kako javljaju britanski mediji, Edson Arantes do Nasimento, poznatiji kao Pele uplivaće u bračne vode i po treći put. Pele će uskoro oženiti Marsiju Sibele Aoki, sa kojom je u vezi od 2010. godine.

Marsija je od legendarnog brazilskog fudbalera mlađa čak 32 godine, a bavi se biznisom. Pele je već dva puta bio u braku. Sa prvom suprugom Rozmari ima ćerke >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Keli i Dženifer, kao i sina Edsona, a sa drugom Asirijom blizance Džošuu i Selest.

Foto: AP/Tanjug

Brazilac ima najmanje dvoje vanbračne dece. Sa kućnom pomoćnicom je dobio ćerku Sandru, a sa jednom novinarkom ćerku Flaviju. Njegov sin Edinjo nedavno je osuđen na više od 30 godina zatvora zbog pranja novca.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.