Legenda Premijer lige učestvovala u sudaru! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda Premijer lige učestvovala u sudaru! (foto)

Na svu sreću niko nije ozbiljnije povređen.

Tim Stivena Džerarda, Glazgov Rendžers je danas ubedljivo slavio u sedmom kolu škotske Premijer lige, savladan je Aberdin rezultatom 5:0. Jedan od strelaca za "policajce" je bio i Džermajn Defo koji je od početka godine na pozajmici u Glazgovu.

Posle meča tridesttrogodišnji napadač je učestvovao u automobilskom sudaru, ali prema saopštenju samog kluba Englez je uspeo da izbegne ozbiljnije povredu.

Pozajmljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaler Bornmuta na pozajmci igra odličnu sezonu pošto je na trinaest odigranih utakmica zabeležio čak devet golova.

Iskusni napadač je u svojoj dosadašnjoj karijeri nosio dresove Vest Hema, Totenhema, Portsmuta, "trešnjica", ali i Toronta u MLS. Nije poznato da li će nastupiti na predstojećem meču protiv Jang Bojsa u okviru drugog kola Lige Evrope.

-

#RangersFC can confirm there was a collision earlier this evening involving striker @IAmJermainDefoe and we are happy and relieved to say that no one was seriously injured.

— Rangers Football Club (@RangersFC) September 28, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.