Legenda Benfike završila fudbalsku karijeru

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda Benfike završila fudbalsku karijeru

Ostavio dubok trag u evropskom fudbalu.

Legendarni fudbaler Benfike Luizao saopštio je danas da se povlači od aktivnog igranja fudbala, saopštio je portugalski klub.

Navodi se da Brazilac od danas više nije igrač "Orlova", ali da će postati novi direktor internacionalnih odnosa u Benfici.

Defanzivac je otišao u penziju sa 37 godina, a Benfika mu je bila jedini klub za koji je nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Evropi od kako je stigao na "Stari kontinent" 2003. godine.

Za punih 15 godina odigrao je 337 utakmica što ga čini drugim na večnoj listi fudbalera sa najviše nastupa u dresu portugalskog velikana.

Nastupao je i za reprezentaciju Brazila 44 puta i postigao tri gola.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Viola" poražena u Milanu, ali je jedan gostujući igrač oduševio domaćina

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 00:04

Inter je večeras uspeo da pobedi Fiorentinu, a direktor je na kraju utakmice hvalio jednog gostujućeg igrača...Direktor Intera, Pjero Ausilio je hvalio Kijezu, krilnog napadača Fiorentine..."Fiorentina je srećna što ima Kijezu. On je odličan igrač i niko ne može da ospori talenat koji poseduje....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.