Leganjes do pobede sa desetoricom

Izvor: B92, 05.Feb.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leganjes do pobede sa desetoricom

U poslednjem susretu 22. kola Primere fudbaleri Leganesa su kao gosti savladali Rajo Valjekano sa 2:1.

Bio je to pravi podgvig gostujuće ekipe ako se ima u vidu da su više od pola sata igrali sa igračem manje zbog isključenja Alana Nioma u 58. minutu.

Leganes je došao do prednosti u 36. minutu preko Danca Martina Brajtvajta. On je posle kornera sa leve strane odlično reagovao i glavom loptu sproveo u mrežu domaće ekipe.

Finiš susreta bio je veoma uzbudljiv. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prvo je u 83. minutu Rajo Valjekano uspeo da izjednači. Golman Leganesa je kratko odbio loptu posle udarca sa distance, a na nju je natrčao Alvaro Garsija i poslao je u mrežu.

Kada se očekivalo da Rajo možda stigne i do pobede, usledio je novi šok za domaće navijače. Posle kornera sa desne strane u 85. minutu, odbrana Raja je slabo intervenisala što je iskoristoio Jusef En Nasiri da postigne gol za pobedu Leganesa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.