Leganes i Betis podelili bodove, čeka nas žestoka borba za opstanak

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2020, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leganes i Betis podelili bodove, čeka nas žestoka borba za opstanak

Podela bodova u Madridu.

Fudbaleri Leganesa i Betisa odigrali su bez golova u 24. kolu La Lige.

Leganes je imao više pokušaja ka golu, čak 10, ali od toga samo jedan u okvir i samim tim i nedovoljan za neki bolji rezultat.

Na drugoj strani, Betis je očekivano imao veći posed lopte, čak 66% u svojim nogama, ali je teško dolazio do pravih prilika - svega tri pokušaja ka golu Leganesa.

Najbolju priliku na utakmici propustio je Karles Alenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 81. minutu kada se maestralnom intervencijom istakao golman Sorijano. Prethodno je Sorijano takođe zaustavio solidan pokušaj Kanalesa, te zasluženo poneo epitet igrača utakmice.

Betis je u nadoknadi vremena ostao sa igračem manje, pošto je Borha Iglesias dobio direktno isključenje.

Leganes je ostao na deobi poslednjeg mesta na tabeli sa Espanjolom, dok je Betis u sigurnoj zoni, na 11. poziciji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real se mučio i ispustio bodove protiv Selte

Izvor: RTS, 17.Feb.2020, 00:05

Fudbaleri Real Madrida i Selte odigrali su nerešeno u meču 24. kola La Lige. Real ostaje prvi na tabeli, dok se Selta beleži bitan bod u borbi za opstanak u španskom prvenstvu. . Fudbaleri Reala propustili su priliku da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.