Lebron se upisao protiv srpskih Kingsa, Karmelo glumio centra!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron se upisao protiv "srpskih" Kingsa, Karmelo "glumio" centra!

Noćas odigrana dva meča, Lejkersi slavili protiv oslabljenog Sakramenta, Hjuston izgubio od Indijane...

Lejkersi su stigli do tesne pobede nad Kingsima, uz povređene Bogdanovića i Bjelica, nedostajao je i Jogi Ferel koji je povredio prst u prethodnom meču. Sakramento je pružio snažan otpor Lebronu i kompaniji, Džejms je opet bio limitiran na 15 minuta, dovoljno da postigne 18 poena.

Sjajan je bio Ingram sa 31 košem, Kuzma je ubacio 17 uključujući i one u finišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada su Lejkersi stigli do pobede. Kod Sakramenta Begli 19 poena, 10 skokova, D'Aron Foks je postigao 18 poena.

Indijana je nanela prvi poraz u predsezoni Hjustonu, odličan je bio Oladipo sa 24 poena, uz dobar šut, Ti-Džej Lif i Domantas Sabonis su napravili dabl-dablove.

Kod Hjustona, Melo odličan sa 16 poena, četiri trojke, pet skokova, u niskoj postavi Roketsa igrao je centra u trenutku kada je Hjuston napravio seriju 21:3 i vratio se u meč. Nije dugo trajalo, Hjuston se vratio na uobičajenu postavku, na kraju je Indijana dobila utakmicu.

Klint Kapela je propustio meč zbog povrede, Pol nije blistao sa 6 poena, 5 asistencija iako je na terenu proveo pola sata, Hjuston sem Entonija nije imao raspoloženog šutera, trojke su šutirali 15 od 40. Harden je ubacio 17 poena, imao 9 asistencij.

Rezultati:

Lejkersi - Sakramento 128:123

Hjuston - Indijana 100:110

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lebron lagan kao leptir, Kingsi bez Srba

Izvor: Mondo, 05.Okt.2018

Prva pobeda Lejkersa u pripremnom periodu, Sakramento se dobro držao...Los Anđeles Lejkersi pobedili su Sakramento Kingse 128:125 na svom parketu i tako posle dva poraza od Denvera upisali i prvu pobedu u okviru priprema za novu sezonu...Lebron Džejms je za samo 15 minuta nanizao 18 poena, tri skoka...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.