Lebron prevazišao Džordana i zakazao finale sa Ratnicima (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron prevazišao Džordana i zakazao finale sa Ratnicima (VIDEO)

Treći put uzastopno, u finalu NBA lige sastaće se Klivlend i Golden Stejt, posle pobede Kavsa nad Bostonom sa 4-1.

Klivlend je dominirao sa 135:102 u poslednjoj utakmici, u kojoj se izdvojio Lebron Džejms sa 35 poena i po osam skokova i asistencija, uz odličnu podršku Kajrija Irvinga (24 poena i 7 asistencija).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Lebron je ujedno prestigao Majkla Džordana kao najefikasnijeg plej-of strelca sa 5.989 poena, dva više od Majka. Ipak, treba imati u vidu da je Džordan to učinio u 179 mečeva, a Lebron u 212. duelu.

Surovo je dominirao Kralj jer je imao 30 i više poena po meču u čak 11 od 13 mečeva plej-ofa, ima čak 36-5 protiv timova Istoka u plej-ofu od 2015. godine, postavljen je i rekord sa 43 poena u prvoj četvrtini.

Seltiksima je nedostajao povređeni Ajzea Tomas, koji je pružio podršku ekipi na zagrevanju, a odata je i počast žrtvama mančesterske tragedije minutom ćutanja.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istorija " Lebron Džejms pretekao Majkla Džordana!

Izvor: B92, 26.Maj.2017

Jedanaest godina pošto je debitovao u najjačoj ligi sveta, Lebron Džejms postao je prethodne noći igrač sa najviše poena u NBA plej-ofu...Klivlend Kavalirsi završili su seriju finala Istoka sigurnim trijumfom u Bostonu protiv Seltiksa za 4-1 u pobedama, a najbolji igrač današnjice prestigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.