Lebron preskočio Džordana, Bogdan sam protiv svih, Voriorsima se povredio i trener! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron preskočio Džordana, Bogdan sam protiv svih, Voriorsima se povredio i trener! (video)

Povratak Entonija Dejvisa u Nju Orleans, utrpao 40 poena Pelikansima, ali će meč pamtiti Lebron. Bogdanović nedovoljan za nešto više od tesnog poraza u Filadelfiji, posle nekoliko zvezda i Stiv Ker se povredio na bizaran način...

Sakramento se dobro držao u Filiju, ali nije našao rešenje za Džoela Embida. Kamerunac je ubacio 33 poena, imao 16 skokova, odbrana je završila veliki posao za Sikserse, gosti su tako završili turneju sa 1-3, sada su na 7-10, svakako ne start >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji se očekivao. Bogdanović je ubacio 17 poena, imao čak četiri ukradene lopte, ali je sem Dedmona, ostatak tima loše šutirao. Među njima i Bjelica koji je ubacio sedam poena.

Entoni Dejvis je najbolje sačuvao za svoj bivši tim, utrpao je 41 poen Pelikansima, nije se puno obazirao na zvižduke, Lebron je ušao u istoriju sa 29 poena, preskočio je Džordana, postao je četvrti čovek u istoriji koji je prešao 33 000 poena, sledeći na list je Brajant, koji ima oko 630 poena, više, na prva dva mesta su Džabar i "Poštar" Meloun.

Its fitting that this signature 3 was for LeBron's 33000 point #LakeShow pic.twitter.com/osquqAvebf

— tayö (@tayoshi2) November 28, 2019

Povratak Drajmonda Grina je pomogao Voriorsima, ali je za pobedu protiv Čikaga, najzaslužniji Erik Pašal koji je ubacio 25 poena Čikagu, ovo je tek druga pobeda za Golden Stejt u novoj dvorani. Kakvu sezonu imaju, neka posvedoči činjenica da se povredio i Stiv Ker, uspeo je da se poseče na trenersku tablu. Kod Bulsa Lavin 36 poena...

Steve Kerr broke a clipboard during tonight’s win. He joked postgame he’s allotted two of these a year. A clipboard shard cut his hand, but he’s okay. “No stitches” he said. pic.twitter.com/IJGPSz0PnM

— Kerith Burke (@KerithBurke) November 28, 2019

Indijana je dobila Jutu, Sabonis i Voren su dali po 23 poena, Brogdon 22. Pejsersi su u velikoj formu, nakon što su izgubili tri startne utakmice, dobili su 11 od idućih 14, i dalje su bez najboljeg igrača, Oladipa. Bojan Bogdanović se vratio u grad, ubacio je 30 poena, ali su on i Mičel sa 26, dali više od polovine koševa za Jutu. Vratio se Gober, 14 poena, 13 skokova, Konlija ne možemo da prepoznamo, 5 poena i 5 asistencija u svom rodnom gradu.

Tajno oružje Hjustona protiv Majamija, bio je Danuel Haus, ubacio je rekord karijere 23 poena, dobro koristio što su napori odbrane gostiju bili usmereni da sačuvaju Vestbruka i Hardena. "Brada" je brojao do 34, Vesbruk dodao 27, Hitu je nedostajao Džimi Batler.

Boston je slavio protiv Netsa, publika nije imala priliku da zviždi na parketu povređenom Irvingu, mada su oduševljeno dočekali činjenicu da je Netse razbio igrač koji ga je zamenio. Kemba Voker. Bivši as Šarlota je ubacio 39 poena, napravio je seriju od devet poena u poslednjoj četvrtini i prelomio meč.

Milvoki je bio prejak za Atlantu, Džabari Parker je pred nekadašnjim navijačima ubacio 33 poena za Houkse, ali ovo je osmi poraz u nizu za tim iz Džordžije. Baksi su stigli do devete pobede u seriji, Janis je uz 30 poena, imao 10 skokova, vratio se posle tri nedelje pauze Kris Midlton, ubacio je 16 poena za 20 minuta igre.

#NBA Montrezl Harrell, Clippers'a hayat veriyor!😤pic.twitter.com/RzydOfnjng

— Eurohoops Türkiye (@EurohoopsTR) November 28, 2019

Klipersi su teže nego što se očekivalo dobili u Tenesiju, presudio je Montrezi Harel popravivši promašaj Lua Vilijamsa dve sekunde pre kraja. Harel i Vilijams su ubacili po 24 poena, Pol Džordž je dodao 22, Kavaj nije bio u timu gostiju. Kod "Grizlija" Gudurić četiri poena za manje od 10 minuta...

Toronto je rasturio slabe Nikse, Siakam je ubacio 31 poen, Kanađani su perfektni kod kuće, osam pobeda. Zanimljivo da je šampion toliko dominantan kod kuće na Atlantiku da je ovo bila 33 pobeda u Torontu protiv divizijskih rivala.

Sansi su ispod 50%, u slobodnom padu posle dobro starta. Bredli Bil je ubacio 33 poena, nakon loše večeri u Denveru, pa su Vizardsi odneli pobedu iz Arizone. Šarlot je slavio posle pet poraza protiv Detroita, Devonte Grejem je imao čak 15 asistencija, rekord karijere.

Osladio se i Denver, u Ohaju, Furnije je brojao do 30, veliki teret je pao sa leđa Medžika, konačno su pobedili van stoje dvorane. Pala je još jedna tradicija, posle 11 mečeva Minesota je osetila pobedu u San Antoniju. Sparsi su očajni, pet poraza kod kuće u nizu, nisu imali rešenja za dvojac Vigins-Tauns koji im je ubacio 49 poena.

Portland je do vrha napunio koš Oklahome, dali su im 136 poena, gosti su samo ublažili poraz u finišu, prednost je bila dvocifrena tokom čitavog meča. Lilard je brojao do 27, MekKolum je dodao 22, Vajtsajd uz 21 poen, imao 16 skokova, Melo ubacio 19. Blejzersi su imali šut preko 50%, a zanimljivo šutirali su 24 bacanja bez promašaja.

Rezultati:

Portland - Oklahoma 136:119

Golden Stejt - Čikago 104:90

Nju Orleans - Lejkersi 110:114

Feniks - Vašington 132:140

San Antonio - Minesota 101:113

Memfis - LA Klipers 119:121

Milvoki - Atlanta 111:102

Hjuston - Majami 117:108

Toronto - Njujork 126:98

Šarlot - Detroit 102:101

Filadelfija - Sakramento 97:91

Indijana - Juta 121:102

Klivlend - Orlando 104:116

Boston - Bruklin 121:100

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.