Lebron pobedio, Jokić ga naljutio, MVP je kod šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron pobedio, Jokić ga naljutio, MVP je kod šampiona! (video)

Lebronov tim posle preokreta slavio 178:164. Nikola Jokić imao nekoliko zapaženih poteza, jedan se baš i nije svideo zvezdi Lejkersa. Kao i uvek mnogo atraktivnih akcija, odbrane nisu postojale...

Lebronov tim je režirao preokret, mada se činilo da će Grk i njegovi "pikovi" kreirati iznenađenje. Predvođeni Adetokumbom oni su postigli 53 poena u prvoj četvrtini i bili na +13 na poluvremenu.

Kris Midlton je sa klupe dao 17 poena u prvom delu, u nastavku u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenutku su bili na +20.

Ali onda je usledio furiozan preokret, na kraju Durant je za Lebronov tim dao 31 poen i drugi put u karijeri uzeo MVP trofej.

Kevin Durant put on a show to help lead #TeamLeBron to victory! 🔥

📊: 31 PTS | 6 3PM | 7 REB#NBAAllStar pic.twitter.com/L6nOgi2olN

— NBA on TNT (@NBAonTNT) 18. фебруар 2019.

Nije bio najefikasniji, Adetokumbo je ubacio 38 poena, promašio samo šest puta, Pol Džordž je dodao 20, videli smo kao i obično niz sjajnih poteza, Kari je zakucao u svom rodnom gradu, Lebrnov tim je sasuo 35 trojki, to je na kraju odlučilo. Nikola Jokić kod poraženih 6 poena i 9 skokova, na Ol-Star debiju je dobio 13 minuta, Vučević igrao nešto više od 11, 4 poena, 5 skokova. Jasno, ipak su bili u drugom planu na svojoj prvoj Ol-Star utakmici, biće vremena i prilike.

The Joker gets on the receiving end of a full court pass!

First All-Star points for Nikola Jokić!#NBAAllStar #MileHighBasketball pic.twitter.com/XG7ct4Vi9q

— Denver Nuggets (@nuggets) 18. фебруар 2019.

Without a doubt the best dunk you'll see in tonight's All-Star game. #NBAAllStar #MileHighBasketball pic.twitter.com/VsfcPQKrzi

— Denver Nuggets (@nuggets) 18. фебруар 2019.

Jokić je jednom zakucao, istrčao kontru za "tačdaun", nadmudrio Lebrona, kome se to baš nije svidelo.

Nikola Jokic is a national treasure who must be protected at all costs. pic.twitter.com/XLO2zxPws7

— Brandon Ewing (@B_Skip17) 18. фебруар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.