Lebron obrnuo igricu, ovo niko nije radio! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2018, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron "obrnuo" igricu, ovo niko nije radio! (video)

I četvrti meč u seriji obeležio Lebron Džejms, porušio nove rekorde, stigao i Ajversona. Ali, serija se vraća u Boston gde Seltiksi ne gube u plej ofu.

Nema toga što on ne može.

Oborio je nove rekorde, ali sve je to nebitno, pripisao je Bogu talenat, ali i pohvalio činjenicu da uvek naporno radi.

Kako to izgleda u kombinaciji videli smo noćas po ko zna koji put, 44 poena, pogodio je 17 od 28 šuteva, dodao 4 skokova, 3 asistencije i 2 ukradene lopte.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Boston nije imao rešenje, u prvoj četvrtini su dozvolili rivalu previše, ostalo je bilo stvar tehnike za Klivlend koji je istopio prednost rivala sa početka serije, ali sada mora ponovo u Boston gde Seltiksi ne gube, dobili su sedam plej of mečeva u nizu.

.@KingJames (44 PTS on 61% shooting) stepped up BIG TIME when the @cavs needed him most to tie the series with Boston at 2-2! 💪#NBAPlayoffs pic.twitter.com/EO5H38IK8q

— NBA TV (@NBATV) 22. мај 2018.

Ovo je šesti put ove sezone da je Lebron dao 40 i više poena u plej ofu, toliko ih je imao Ajverson kada je Filadelfiju doveo do velikog finala. Što se tiče večne liste, Lebron je drugi, 31 put je ostvario 40+ učinak u plej ofu, preskočio je Džerija Vesta.

Seltiksi su dobili tri četvrtine, ali je prva odlučila, napravili su 18 grešaka to je presudilo u ovom meču. Džajlen Braun je dao 25 poena, Tejtum 17, Rozir 16 uz 11 asistencija.

Na kraju 111:102, 2:2 u seriji, ključ serije bi mogla da bude peta utakmica, u četvrtak u Bostonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.