Lebron o sukobu sa Blatom: Smešno...

Izvor: Sportal.rs, 30.Dec.2014, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron o sukobu sa Blatom: Smešno...

Težak poraz od Detroita aktuelizovao je spekulacije o narušenoj atmosferi u svlačionici Klivlenda koji ove sezone, barem zasad, ne igra i ne postiže rezultate u skladu sa potencijalom i očekivanjima navijača. Imena poput Lebrona Džejmsa, Kajrija Irvinga i Kevina Lava, pokazuje se, nisu garant uspeha "peko noći", zbog čega trener Dejvid Blat trpi sve veći pritisak u poslednje vreme.

Američki mediji koji pomno prate svaki detalj u ekipi, veruju da su ne baš sjajni rezultati Kavalirsa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ove sezone (odnos pobeda i poraza 18/12) posledica i zategnutih odnosa na relaciji Lebron Džejms, igrači - Blat.

Lider tima je do sada izbegavao da se oglašava na tu temu, ali je na kraju popustio pod pritiskom upornih medija, koji su od Džejmsa želeli da čuju ima li istine u pričama o njegovom sukobu sa Blatom.

- Gledajte, nikom ovde ne ispostavljam račune. Ja ovde igram. Zadovoljan sam osobom koja nas trenira. On je naš trener. Ne vidim da imamo drugog - kaže Džejms, za koga su takve priče čist senzacionalizam i ništa drugo.

- Svako ko želi da posvađa Blata i mene ili Blata sa timom, taj samo želi da dođe do tiraža, želi da to ljudi čitaju. O tome se radi. I to je smešno. Takve stvari ste mogli da pišete i kada smo pobeđivali, pa što niste? Sad kada gubimo, izgleda, bolje zvuči - poručio je "Kralj".

(Foto: Beta/AP/Lynne Sladky)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.