Lebron o Irvingu: Dobri smo, volim što je prihvatio izazov

Izvor: B92, 04.Feb.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron o Irvingu: Dobri smo, volim što je prihvatio izazov

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, rekao je da ima veoma dobar odnos sa nekadašnjim saigračem Kajrijem Irvingom.

Džejms i Irving proveli su nekoliko sezone zajedno u Klivlend Kavalirsima, a 2016. godine doneli su ekipi iz Ohaja istorijski prsten.

Ali, godinu dana posle toga Irving nije više želeo da bude u senci "kralja" i zatražio je trejd iz Klivlenda.

Kajri je poslat u Boston Seltikse i trenutno igra drugu sezonu u franšizi iz Masačusetsa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ipak, ne ide mu onako kako je planirao jer ne može svako da bude lider.

Plejmejker Seltiksa želeo je da bude "taj čovek", ali to nije tako lako. Zato se sad Irving bori sa ulogom lidera u Bostonu i postoji mogućnost da ne produži ugovor. Sada je o prijateljstvu sa Kajrijem pričao Lebron.

"Kajri i ja smo sada u dobrim odnosima. Sviđa mi se kakav je čovek postao. Volim izazov koji je prihvatio i želim mu sve najlepše", rekao je Lebron.

Već sada spekuliše se o Irvingu u Los Anđeles Lejkersima zajedno sa Lebronom Džejmsom, a početkom juna ćemo i saznati šta je jedan od najboljih plejmejkera na svetu odlučio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.