Lebron: Postigao sam 56 poena? Nije bitno, draža mi je pobeda

Izvor: B92, 06.Mar.2022, 17:32

Lebron: Postigao sam 56 poena? Nije bitno, draža mi je pobeda

Lebron Džejms je odigrao sjajnu partiju u pobedi LA Lejkersa nad Golden Stejtom, 124:116.

Zvezda Lejkersa postigla je 56 poena, što je njegov najbolji rezultat u dresu franšize iz Los Anđelesa. Ekipa je proteklih nedelja bila u padu, posle četiri poraza sada je konačno ostvaren trijumf.

Po završetku meča, Džejms je rekao da je najvažnija stvar da se pobeđuje.

"Momci su me pratili u svlačionicu posle meča i neki su me pitali, 'kakav je osećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postići 56 poena?' Rekao sam, u ovom trenutnu me je baš briga što sam postigao 56. Srećan sam samo zbog pobede. To je bukvalno prvo što mi je palo na pamet", kaže Džejms.

Saigrači su ga polivali vodom još dok je davao intervju na terenu.

"Mislim da su naši navijači zaslužili da dobiju jednu ovakvu pobedu. Nismo igrali nešto naročito dobro u poslednje vreme, tako da je bilo dobro ostvariti pobedu pred njima".

Lebron je postao najstariji igrač u NBA koji je postigao 55 i više poena i tako se prodružio Majklu Džordanu, Kobiju Brajantu i Džamalu Krafordu kao jedinim koji su postigli 50 i više poena posle 37. godine.

Takođe, bio mu je to 13. put u karijeri da postiže 50+ poena i po tome je sedmi na večnoj listi.

Njegovi timovi su pobeživali u 11 od tih 13 susreta, samo su Rik Beri sa 13 i Vilt Čemberlen sa 12 bolji od njega po tom pitanju.

Lebron je imao 6/11 za tri, dok je na drugoj strani Stef Kari pogodio 4/9.

U Šou programu "The Shop" dan ranije Lebron je rekao da mu je žao što na njega ne gledaju kao boljeg šutera.

"Morate da se prilagodite. Ako ne možete da nađete način kako da rastete i budete bolji sa svojim timom, onda ćete zaostati. Ne kažem da sam menjao svoju igru. Samo sam želeo da moja igra bude prilagođenastilu bilo koje ere. Osećam da moja igra može da pristaje bilo kojoj eri u istoriji košarke, još od vremena kada ju je stvorio veliki Džejms Najsmit", zaključio je Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.