Lebron: Njih boli ku*ac!

Izvor: B92, 12.Nov.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron: Njih boli ku*ac!

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Lebron Džejms je žestokim rečima govorio o dešavanjima u mlađim kategorijama.

Igrač Los Anđeles Lejkersa se osvrnuo na pripcip rada u Amaterskom sportskom savezu (AAU)

U okviru te organizacije postoji i košarkaško takmičenje, u kom je učestvovao i njegov sin Lebron junior.



"Deca dolaze polupana u ligu. Mislim da roditelji i treneri moraju da znaju da trenere u (AAU) boli ku*ac za ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se dešava telima mladih igrača"
, rekao je Lebron.

On je apelovao na organizaciju da preduzme nešto.

"Prisustvovao sam na nekoliko turnira, moj sin je morao da odigra pet utakmica za dan. To je je*eno van kontrole. To je previše", rekao je Džejms.

Istakao je i da je već ukazivano na propuste.



"Neko je napisao studiju slučaja, ne znam ko, ali je navedeno da su tela tih mladih igrača pod velikim opterećenjem. AAU to ne zanima, oni žele finansijsku dobit. Ja radim ono što je u mojoj kontroli, kada moj sin kaže da je umoran ili da ga nešto boli, on ne igra"
, istakao je Lebron.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.