Lebron Džejms nazvao novinara retardom, pa se izvinio

Izvor: S media, 10.Maj.2011, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron Džejms nazvao novinara retardom, pa se izvinio

Košarkaš Majamija Lebron Džejms izvinio se zbog uvrede koju je nakon treće utakmice polufinala Istočne konferencije protiv Bostona uputio novinaru, nazivajući ga retardom.

Izgubio živce: Lebron gađao O'Nila loptom! VIDEO

Lebron Džejms kupio Liverpul

LeBrona još boli "banana" Stodemajera VIDEO

Kako je LeBron kaznio Vejda (VIDEO)

Lebrona Džejmsa je na konferenciji za medije iznerviralo pitanje koje je novinar uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dvejnu Vejdu o faulu nad protivničkim plejmejkerom Redžonom Rondom.

Reportera je zanimalo da li bi Vejd svoju igru mogao da nazove "prljavom" jer je Rondo iščašio lakat nakon jednog duela sa zvezdom tima sa Floride.

Lebron je odmah nakon izgovorene uvrede prekrio usta, ali je morao da zatraži javni oproštaj.

- Izvinjavam se što sam upotrebio reč na "r" - samo je kratko rekao Džejms.

U četvrtoj utakmici polufinala plej-ofa Istočne konferencije Majami je kao gost savladao Boston u produžetku sa 98:90 i poveo sa 3:1 u seriji.

(Foto: Guliver/Getty)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.