Lebron Džejms je MVP finala

Izvor: B92, 12.Okt.2020, 04:30

Lebron Džejms je MVP finala

Lebron Džejms je po četvrti put najkorisniji igrač finala.

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms poneo je nagradu za najkorisnijeg igrača velikog finala.

Lebron je u finalu protiv Majamija prosečno beležio 29,8 poena, 11,8 skokova i 8,5 asistencija, uz 53 odsto iz igre, 50 za tri poena i 83,3 sa linije za slobodna bacanja.

Lebron je ponovo ispisao istoriju.

Postao je prvi igrač koji je bio MVP finala sa tri različita tima, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sa Majamijem to uspeo 2012. i 2013. godine, zatim sa Klivlend Kavalirsima 2016. i sada sa Lejkersima 2020. godine.

Postao je i četvrti igrač koji je osvojio titulu sa tri različita tima.

Prethodno su to uspeli Robert Ori koji je bio šampion sa Hjuston Rokitsima, San Antonio Sparsima i Los Anđeles Lejkersima, Džon Sali koji je osvajao sa Detroit Pistonsima, Čikago Bulsima i Los Anđeles Lejkersima, kao i Deni Grin koji je pored ove titule sa Lejkersima osvojio i sa San Antonio Sparsima i Toronto Reptorsima.

Takođe, igrač je sa najviše odigranih utakmica u istoriji plej-ofa – 260.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džejms: Želim da dobijem poštovanje koje zaslužujem

Izvor: B92, 12.Okt.2020

Najbolji igrač današnjice Lebron Džejms osvojio je četvrtu titulu u karijeri...Dominirao je tokom plej-ofa i finala i zasluženo bio MVP finalne serije...Džejms je Lejkersima doneo 17. titulu, čime su se izjednačili sa Boston Seltiksima na prvom mestu večne liste..."Mnogo mi znači što predstavljam...

Nastavak na B92...

Lebron Džejms je MVP finala

Izvor: OkRadio.rs, 12.Okt.2020

Lebron Džejms je po četvrti put najkorisniji igrač finala. Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms poneo je nagradu za najkorisnijeg igrača velikog finala.   Lebron je u finalu protiv Majamija prosečno beležio 29,8 poena, 11,8 skokova i 8,5 asistencija, uz 53 odsto iz igre, 50 za...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.