Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 10:40

Leao se vraća u Francusku, Milan sprema trampu sa Marseljom

U suprotnom smeru bi mogao Bubakar Kamara

Kao da iza sebe ima godine iskustva, pogađao je Paolo Maldini na tržištu u prethodne dve sezone, otkako je seo u fotelju sportskog direktora Milana. Međutim, bilo je i promašaja. Neuporedivo manje, ali ih je bilo. Verovatno i najveći, svakako najskuplji, bio je Rafael Leao. Plaćen 29.500.000 evra Lilu pre dve godine, Portugalac nije uspeo da opravda uložen novac i već ovog leta će najverovatnije napustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub.

Štaviše, mogao bi da se vrati na dobro poznatu destinaciju, u Francusku. Ali, ne u Lil, već Marselj, pošto u Milanu planiraju da Leaa iskoriste kako bi se domogli željenog pojačanja. Naime, kako pišu francuski i portugaski mediji, Rosoneri su spremni da klubu sa Velodroma ponude Leaa kako bi umanjili cenu za Bubakara Kamaru.

Sa Sualiom Meiteom nije upalilo, milanski klub se bacio u potrazi za novim defanzivnim vezistom kako bi Franku Kesiju pojačao konkurenciju i procenio da je Kamara – taj. Pride su i na Velodromu u potrazi za pojačanjima u napadu, a protiv povratka nema ništa ni Portugalac.

Francuski fudbaler ima 21 godinu, izdanak je Marseljove škole, a njegova trenutna vrednost je prema Transfermarkt-u procenjena na 35.000.000.

Međutim, Kamara ima ugovor sa francuskim klubom na još godinu dana, stoga teško da Marselj može da zahteva preveliku sumu novca, pa ostaje da se vidi da li će i koliko Milan morati da doplati – Leaova procenjena vrednost 25.000.000 evra - kako ga doveo u svoje redove.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.