LeBron nemoćan protiv maestralnog Vučevića! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LeBron nemoćan protiv maestralnog Vučevića! (video)

Crnogorski košarkaš glavna figura utakmice u "Stejpls centru", novi poraz Sansa.

Los Anđeles Lejkersi su dočekali Orlando Medžik, na kraju su gosti sa Floride odneli ceo plen, slavili su rezultatom 104:108.

Sjajno su Lejkersi otvorili meč, Kuzma nije mogao da promaši, pa su se brzo odlepili na dvocifrenu prednost, koju su zadržali do kraja perioda (29:19).

Na startu nastavka su se razigrali gosti, ali je onda svoj šou imao LeBron Džejms, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su "Jezeraši" vratili dvocifrenu prednost.

Ipak, razigrao se nakon toga Nikola Vučević, ubacio je 15 poena za poluvreme, a Orlando je došao na minus od samo jednog poena pred veliki odmor.

Po povratku sa pauze, ekipa Stiva Kliforda predvođena sjajnim Vučevićem ubrzo stiče dvocifrenu prednost, Lejkersi su stali u napadu, nisu imali rešenja za crnogorskog košarkaša i njegove saigrače, ekipa sa Floride je na poslednju pauzu otišla sa 15 poena viška.

Borili su se Lejkersi do samog kraja, poravnali su na 104:104 nakon dva pogođena bacanja Džejmsa, odbranili su dva naredna napada, ali nisu iskoristili svoje prilike, šuteve za tri su promašili Koldvel-Popu i Džejms, potom je Ros doneo prednost gostima, da bi novu trojku promašio popularni Kej Si Pi, a onda je Gordon stavio tačku na ovaj susret.

Zaista maestralna partija centra Orlanda Nikole Vučevića, upisao je 31 poena, 15 skokova i sedam asistencija, kao i tri blokade i dve ukradene lopte.

Pratili su ga Gordon sa 17 poena, Ros sa 16, Avgustin sa 12 poena i devet asistencija, kao i Džonatan Simons sa 10 poena.

LeBron je vodio Lejkerse sa 24 poena i sedam asistencija, ali i šest izgubljenih lopti, pratili su ga Kuzma sa 21 poenom, Ingram sa 17 (5 izgbuljenih), Stivenson je dodao 13, dok je dvocifren sa 12 bio i Mekgi, Bol je imao devet poena i 10 skokova.

Orlando na 50% sa skorom 10-10, Lejkersi imaju 11 pobeda (11-8).

Foto: Beta/AP Photo/Carlos Osorio

U drugom večerašnjem susretu, Finiks Sansi našeg Igora Kokoškova su doživeli novi poraz. Ovoga puta je od njih bio bolji Detroit, koji je u svojoj dvorani slavio sa 118:107.

Bili su Sansi ravnopravan protivnik sve do poslednje deonice, kada su Pistonsi preuzeli stvari u svoje ruke, za šest minuta su napravili seriju 20-7 i tako prelomili meč u svoju korist.

Pobednički sastav su predvodili Redži Džekson (8as) i Andre Dramond (16sk) sa po 19 poena, odličan je bio i Blejk Grifin sa 16 poena i 11 asistencija, dok su dvocifren učinak imali i Gelovej (15p), Stenli Džonson (14p) i Redži Bulok (13p).

Kokoškov ima velikih problema i sa povredama, pa je tako večeras koristio samo devet igrača u rotaciji, istakao se sjajni Devin Buker sa 37 poena, dok je odličan bio i ruki Deandre Ejton sa 25 poena i 12 skokova.

Njih su pratili Kroford sa 12 poena, kao i Džoš Džekson i Rašan Holms sa po 10 poena.

Pistonsi su upisali desetu pobedu ove sezone (10-7) i na petom su mestu Istoka, dok je Finiks na začelju zapadne konferencije sa samo četiri trijumfa (4-15).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.