Le Talek besan: Ovo nije fudbal, oni su seljački tim!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Le Talek besan: "Ovo nije fudbal, oni su seljački tim!"

Veliku količinu besa osetio je Damjan Le Talek u završnici duela sa lučanskom Mladosti što potvrđuje i sve ono što je rekao nakon meča.

Samo jedan crveni karton pokazao je sudija Dejan Šegrt na poslednjoj utakmici 14. kola Super lige odigranoj večeras na stadionu "Rajko Mitić", a utisak je da je mogao još koji.

Predrag Pavlović je opravdano isključen nakon što mu je pokazana druga javna opomena, ali se stiče utisak da je u završnici, prilikom meteža na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << terenu, bilo još "kandidata" za prerano hlađenje.

Damjan Le Talek dobio je snažan udarac u 88. minutu posle kojeg je u besu udario Vladimira Radivojevića ispred sudije Šegrta a za to je dobio žuti karton iako je posle utakmice priznao da je bio spreman "da ubije" protivničkog igrača.

"Ovo nije fudbal... Igrači Mladosti su došli na 'Marakanu' samo da bi nas povredili. Čuo sam njihovog trenera koji je tražio od igrača samo da nas udaraju. Ljubomorni su na Zvezdu, nemam drugo objašnjenje. Oni su seljački tim", kazao je Le Talek a prenosi "Blic".

Francuz se nije zaustavio na ovim rečima.

"Njihov igrač me je udario, pri čemu me je zabolelo rame s kojim imam velikih problema. Hteo sam da ga ubijem! Osećao sam veliki bol u desnoj ruci, da nije bilo tako, udario bih ga iz sve snage iako bih dobio crveni karton. Nisam mnogo razmišljao u tim trenucima", dodao je Le Talek.

Sve se smirilo nakon opšteg meteža, a sudija je posle svega pokazao javne opomene Borjanu i Rosiću jer su napustili golove, ali i Radivojeviću i Le Taleku.

Zvezda u sredu dočekuje subotički Spartak pa ostaje da se vidi da li će Francuz biti spreman za tu utakmicu jer se požalio na jak bol posle udarca Vladimira Radivojevića.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Le Talek besneo posle utakmice: Hteo sam da ga ubijem

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 05:32

Fudbaler Crvene zvezde Damijen Le Talek ušao je u sukob sa igračima Mladosti u završnici meča odigranog u nedelju na stadionu "Rajko Mitić" posle grubog starta Radivojevića koji je pravim "bodičekom" naleteo na Francuza...Le Talek ga je posle toga odgurnuo, a veći sukob su sprečili igrači dva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.