Lazoviću asistencija, Veroni bodovi! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2020, 23:40

Lazoviću asistencija, Veroni bodovi! (video)

Verona je jedno od prijatnijih iznenađenja Serije A.

Ekipa Verone je uspela da stigne do bodova na svom terenu protiv Kaljarija pošto je slavila rezultatom 2:1.

Bilo je dosta uzbuđenja, iako je izgledalo da neće biti tako nakon prvih pola sata igre.

Povela je Verona nakon fantastičnog centaršuta Darka Lazovića, Di Karmine je uspeo da skoči i da pogodi mrežu gola gostiju.

Samo 12 minuta kasnije novi gol u mreži Kaljarija, a ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je strelac bio Di Karmine. Bio je to fantastičan udarac sa 20-25 metara od gola.

Nakon ovog gola kreću problemi po Veronu, a načeo ih je Fabio Borini. Dobio je crveni karton nakon starta, gledale su sudije i VAR, na kraju su doneli odluku po kojoj su igrači Verone morali sa igračem manje do kraja utakmice.

Uspeli su u najboljom mogućem momentu da fudbaleri Kaljarija smanje rezultat. Simeone je smanjio na 2:1, nije imao toliko težak zadatak.

U nastavku su se očekivali napadi Kaljarija, ušao je i Birsa od starta poluvremena, ali nije vredelo. U 70. minutu i Kaljari ostaje sa igračem manje, pošto je Ćigarini dobio drugi žuti karton nakon što je zaustavio kontru domaćina.

Čak i do tog 70. minuta gosti i nisu imali neke šanse, nakon toga još manje napada ka golu Verone, pa je ostalo 2:1 u korist domaćina.

Darko Lazović je igrao 85 minuta.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mučenje za Atletiko, ali je na kraju Ronaldov tim ostao bez bodova (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2020, 00:12

Teška utakmica Atletiko Madrida...Ekipa Atletiko Madrida je na jedvite jade uspela da savlada Valjadolid na svom Vanda Metropolitano stadionu rezultatom 1:0, a da lopta čak nije ni zatresla mrežu. Ipak, dovoljno je bilo da pređe gol-liniju koji milimetar...Nisu gosti bili toliko bezazleni u prvom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.