Lazović stigao na Marakanu

Izvor: S media, 26.Jun.2009, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović stigao na "Marakanu"

Darko Lazović (19), dojučerašnji fudbaler borca iz Čačka, u petak je, u prostorijama Medija Centra na Marakani, potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Lazović je od strane sportskog direktora Zvezde, Ivana Adžića, predstavljen kao jedan od najperspektivnijih igrača u regionu, a zadužio je dres sa brojem osam.

Fudbaler koji je bio na meti nekolicine evropskih klubova odlučio je da afirmaciju nastavi u domaćim okvirima, u klubu, sa kojim očekuje, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je istakao, da osvoji sve moguće trofeje.

- Presrećan sam što sam potpisao za Crvenu zvezdu, nadam se da ću ispuniti očekivanja trenera, navijača i osvojiti sve trofeje koji se mogu osvojiti - bili su prvi utisci Lazovića, koji je, tako, postao šesto pojačanje Beograđana u ovom prelaznom roku.

Lazovića je čaršija, svojevremeno, povezivala sa Partizanom, tačnije sa njegovom naklonošću prema crno-belima, a jedno od pitanja upućeno novoj akviziciji zvezde odnosilo se upravo na taj njegov, navodni, "greh".

- Nisam Partizanovac, jer da jesam, ne bih dolazio u Zvezdu. To je sve što imam da kažem na ovu temu. Ne želim više o tome da pričam - odgovorio je Lazović i stavio tački na "temu Partizana".

Perspektivni ofanzivni vezni fudbaler dodao je da će se svojski potruditi da izbori mesto u startnoj postavi, iako će mu direktan konkurent za mesto u timu biti iskusni Nikola Lazetić.

- Na meni je da radim, da se dokažem, da pružim maksimum i nadam se da ću izboriti mesto u ekipi.

Sportski direktor crveno-belih, Ivan Adžić, biranim rečima govorio je o Lazoviću, kome predviđa svetlu budućnost na Marakani.

- Lazović je jedan od najperspektivnijih igrača u regionu, prodoran je, brz i doveden je da postane perjanica ekipe za budućnost. Ima sve uslove da napreduje i sada je na njemu da se radom nametne.

Adžić je najavio da je u četvrtak obavio razgovor sa štoperom Čukaričkog Milanom Vilotićem, koji bi, u toku dana, trebalo da odgovori na ponudu kluba iz Ljutice Bogdana. Sportski direktor Zvezde veruje da je dolazak Vilotića stvar formalnosti i istovremeno rekao da su Ibrahim Some i Mirnes Šišić stavljeni na transfer listu.

Govoreći o odlascima, Adžić je rekao da se Ognjen Koroman, trenutno nalazi u Koreji gde pregovara sa ekipom Inčona....

Vest u celini možete pročitati na sajtu powered by Sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.