Izvor: Danas, 13.Jan.2022, 16:48

Lazović: Žao mi je što se ne otvore ozbiljni razgovori o zajedničkom kandidatu za predsednika, nego u javnost izlaze glasine

Žao mi je što se ne otvore konkretni i ozbiljni razgovori o zajedničkom kandidatu za predsednika, nego u javnost izlaze glasine, koje posle ljudi sa čijim imenima se licitira, demantuju, kaže za Danas Radomir Lazović, član Malog veća pokreta Ne davimo Beograd, upitan učestvujete li ovaj pokret u konsultacijama sa SSP, DS i NS oko kandidata za predsednika i gradonačelnika i da li ih oni obaveštavaju o svojim predlozima budući da se oko ovih kandidata očekuje jedinstvo opozicije, odnosno i podrška pokreta Ne davimo Beograd.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.