Izvor: B92, 25.Mar.2010, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazović: "Presrećan sam zbog gola"

Fudbaler crvene zvezde Darko Lazović rekao je da je presrećan zbog pobedničkog gola koji je postigao proitv Smedereva u subotu na Marakani.

"Srećan sam što sam baš ja odlučio utakmicu. Dugo sam čekao šansu, strpljivo sam radio, trenirao i mislim da sam do sada popravio sve svoje nedostatke i pokazao da mogu da igram", kaže Lazović, kojem je to drugi gol u Zvezdinom dresu.

Lazovića nije iznenadio snažan otpor „oklopnika".

„Težak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio meč. Smederevo je odlična ekipa, oni su za vrh tabele. Ali uz pomoć naših vernih navijača stigli smo do ove veoma bitne pobede", izjavio je Lazović.

Još jedan težak zadatak na Marakani Zvezdu očekuje u nedelju. U goste dolazi Vojvodina, koja se trenutno nalazi u rezultatskoj krizi.

„Baš zbog toga što su ušli u seriju loših rezultata treba da budemo oprezni. Igramo kod kuće što nam svakako olakšava posao, jer ćemo imati veliku podršku navijača", rekao je Lazović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.