Lazović: Izbeći prošlogodišnji scenario

Izvor: B92, 21.Okt.2023, 23:43

Lazović: Izbeći prošlogodišnji scenario

Darko Lazović i ekipa Verona doživeli su poraz na "Bentegodiju" od ekipe prvaka Italije, Napolija (1:3).

Na stadionu u Veroni jedan od malobrojnih koji su pružili dobru igru bio je srpski internacionalac Darko Lazović.

On je bio strelac tog jedinog gola za Veronu u 60. minutu.

Posle meča, Lazović je posle četvrtog poraza ekipe u poslednjih pet mečeva upozorio da će tim morati brzo da reaguje, ako želi da izbegne bitku za opstanak u elitnom društvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Moramo da se koncentrišemo na dobre stvari, ali na kraju ono što se računa je rezultat. Naša igra nije bila dobra. Možda smo dobro krenuli, ali timu kao što je Napoli ne smete dozvoliti da postignu dva takva gola", aludirao je na golove primljene u prvom poluvremenu.

Bivši igrač Crvene zvezde napominje da će ključ za nastavak sezone biti da se poprave igre pre svega kod kuće.

"Ne ide nam u ovom trenutku, ali moramo da izbegnemo da nam se ponovi prošlogodišnji scenario. Moramo da pobedimo sve mečeve kod kuće. Treba imati jasnu vizuju, možemo jedino da radimo naporno da izađemo iz ove situacije", zaključio je Lazović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.