Lažna uzbuna na aerodromu u Ženevi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna uzbuna na aerodromu u Ženevi

Uzbunu na aerodromu u Ženevi danas je izazvala žena koja je priznala da je to učinila jer nije želela da joj se muž ukrca u avion i ode, saopštilo je danas tužilaštvo.

Ta lažna uzbuna izazvala je višečasovni saobraćajni haos oko aerodroma u Ženevi, na granici Francuske i Švajcarske, kao i opsežnu potragu.

"Sinoć je žena pozvala švajcarske carinike na aerodromu u Ženevi i rekla im da će danas tu biti osoba sa bombom", navodi se u saopštenju kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tužilaštva.

Policija je locirala odakle je stigao poziv i pronašla ženu.

Ona je potom priznala da je to učinila da bi sprečila muž da ode, dodaje se u saopštenju, preneo je Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

LAŽNA UZBUNA NA ŽENEVSKOM AERODROMU: Žena kriva za incident, nije dala mužu da putuje

Izvor: Kurir, 27.Jul.2016

...Ta lažna uzbuna izazvala je višečasovni saobraćajni haos oko aerodroma u Ženevi, na granici Francuske i Švajcarske, kao i opsežnu potragu.."Sinoć je žena pozvala švajcarske carinike na aerodromu u Ženevi i rekla im da će danas tu biti osoba sa bombom", navodi se u saopštenju kancelarije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.