Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 15:18

Lazić i Cirbes verovatno u Zvezdinom sastavu protiv Albe

Vraćaju se posle povrede, odnosno korone

Nikola Ivanović je (verovatno) izgubljen za berlinsku Albu, ali sastav Crvene zvezde za utakmicu petog kola Evrolige moglo bi da bude jače za dva imena – Branka Lazića i Majka Cirbesa.

To ne znači automatski da će igrati protiv nemačkog šampiona, ali dobiće mogućnost da se rastrče sa saigračima na zagrevanju i osete atmosferu pre nego što zaista dobiju minute na parketu.

19.00: >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (1,35) Crvena zvezda (16,0) Alba Berlin (3,50)

Obojica se oporavljaju duže vreme, Lazić od povrede, a Cirbes od posledica virusa korona. Kapiten osvajača triple krune još nije odigrao takmičarski meč u novoj sezoni, dok je nemački centar svoj treći debi u crveno-belom dresu upisao protiv Splita na otvaranju ABA lige. Odigrao je tada gotovo 22 minuta i zabeležio 12 poena, uz šest skokova, tri asistencije i dve blokade.

Oni su tokom prethodnih dana bili uključeni u individualni rad, Lazić je bio na klupi u pobedama nad Žalgirisom u elitnom takmičenju i Cedevitom Olimpijom u ABA ligi. Sa Cirbesom je stvar drugačija. Pošto je dobio negativan test na virus korona morao je da prođe test opterećenja, a kako se ipak radi o pošasti koja najviše i pre svega može da ostavi posledice na rad pluća i srca, u klubu ga postepeno vraćaju u sistem rada, pa ne žele da rizikuju.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.