Lazetić ironičan: Najbolji sudija, kako i treba – savršeno!

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 20:42

Lazetić ironičan: Najbolji sudija, kako i treba – savršeno!

Trener TSC Žarko Lazetić bio je kratak posle poraza od Zvezde u polufinalu Kupa rezultatom 3:0

Ekipa iz Bačke Topole je svoju priliku za prolaz u finale Kupa propustila u prvom poluvremenu u kojem nije iskoristila penal, a poništena su joj i dva gola.

U nastavku je usledila kazna - tri pogotka Zvezde uz crveni karton odmah na startu drugog dela meča za domaći sastav.

Žarko Lazetić je posle svegao imao samo da čestita svom timu na borbi, a Beograđanima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na uspehu.

"Čestitam Zvezdi na ulasku u finale, čestitam i mojim igračima na izvanrednom stavu koji su imali tokom cele utakmice, i na 3:0, nisu odustajali".

Dopao mu se ambijent u kojem je igran meč, pun stadion, atmosfera za poželeti u duelu dva najbolje plasirana tima Superlige.

"Sve je bilo izvanredno stvarno, ambijent, dve ekipe, prva i druga na tabeli", dodao je pa potpuno očigledno ironično dovršio misao kada se dotakao ocene suđenja.

"Najbolji sudija kako i treba da bude, tako da je sve - savršeno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.