Lazetić: Pokazali smo da možemo da se nadigravamo sa velikim timovima iz Evrope

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 22:37

Lazetić: Pokazali smo da možemo da se nadigravamo sa velikim timovima iz Evrope

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić je izneo utiske posle poraza od Vest Hema u meču petog kola grupe A Lige Evrope.

TSC je poražen na svom terenu rezultatom 1:0, iako je bio bolji rival na terenu.

Lazetić istakao da je njegov tim nezasluženo poražen.

"Bravo za moje igrače. Njima sada, naravno, nije lako. Odigrali smo odličnu utakmicu. Sveli smo rivala samo na tu šansu. Ali, to je taj kvalitet, oni to neće promašiti... Souček je na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeo da nam se iskrade i donose pobedu rivalu. Mi nemamo vremena sada ni da slavimo ni da žalimo. Sada je sva pažnja usmerena ka Radničkom iz Niša. Ova utakmica je dobar dokaz našeg rasta, pa ćemo videti hoćemo li nešto iskoristiti za Atinu", rekao je Lazetić posle meča za TV Arena sport.

TSC je i pored poraza zadržao šansu da nastavi takmičenje u evropskim kupovima.

Ekipa iz Bačke Topole će u poslednjem kolu morati u gostima da pobedi Olimpijakos ako želi da na proleće igra u nokaut fazi Lige konferencija.

"Nadali smo da možemo da se takmičimo sa ovim ekipama do kraja kvalifikacija. Na kraju smo pokazali da možemo da se nosimo sa njima. Dobro, falilo nam je dosta igrača, ali nećemo sada da tražimo razloge. Ovi igrači su bili izvanredni danas. Pokazali smo da možemo da se nadigravamo sa jakim timovima iz Evrope. Sada nam je samo Radnički na umu, pa ćemo videti kako stoje stvari za dve nedelje", istakao je Lazetić.

Prvo mesto na tabeli grupe A drži Frajburg sa 12 bodova, koliko ima i drugoplasirani Vest Hem. Olimpijakos je na trećoj poziciji sa četiri boda, dok je TSC poslednji sa samo jednim bodom.

Poslednje kolo je na programu 14. decembra, a sastaće se: Vest Hem - Frajburg i Olimpijakos - TSC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.