Lazetić: Jeste li videli ovo? Neverovatno!

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 21:53

Lazetić: Jeste li videli ovo? Neverovatno!

Trener TSC-a Žarko Lazetić nije skrivao oduševljenje zbog igre svog tima i pobede nad Partizanom u Humskoj rezultatom 4:0.

"Mi smo opravdali, ako se očekivalo. Jeste li videli ovu igru? Bravo! Šta reći posle ovoga....", sijao je Lazetić.

"Mi smo celu utakmicu odigrali izvanredno. Dobro smo pripremili utakmicu, a igrači to sproveli u delo. Imali smo nekoliko utakmica protiv Zvezde i Partizana ovakvih, ali kao da smo sada sazreli, da možemo ovako da igramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svo vreme. Ovo je neverovatno ovako pobediti ovde, na ovakav način. Sada treba spremiti igrače za naredne utakmice, da ih vratim u realnost, ali mislim da će da budu pravi. Partizan izgleda gubi samo sa 4:0, 5:0, a onda pobeđuju. To im i želim, opet do nas, da bi i oni bili zadovoljni", poručio je Lazetić.

Partizan će ostati na prvom mestu, sa tri boda više od Crvene zvezde.

TSC je treći sa 11 bodova manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.