Lazetić: Imamo gotovo idealan start

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 23:47

Lazetić: Imamo gotovo idealan start

Trener TSC Žarko Lazetić rekao je pred utakmicu protiv IMT da je zadovoljan rezultatima svoje ekipe, ali da moraju biti oprezni.

TSC se trenutno nalazi na drugom mestu tabele Superlige sa deset bodova.

"Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima i raduje me što vidim da imamo prostora za napredak u igri. Bili smo opterećeni utakmicama sa Bragom, ali smo uspeli da izguramo gotovo idealan start. Iza nas su tri pobede, od kojih dve na teškim gostovanjima, kao i nerešeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Partizana. Pokazali smo stabilnost i napredovaćemo. Nedostajali su nam neki igrači, mnogo smo menjali i rotirali i ipak pokazali kvalitet“, rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u subotu od 18 časova u Bačkoj Topoli protiv novajlije u ligi IMT-a, utakmicu petog kola Super lige Srbije.

"I na predstojećoj utakmici ćemo morati da budemo organizovani i čvrsti na sredini terena, dobar start nas neće uspavati. IMT je na tabeli odmah iza nas i nemamo prava na opuštanje. Momci su toga svesni, motivisani na treninzima, dobro rade i verujem da ćemo to pretočiti u dobru utakmicu u kojoj ćemo dobrom igrom postići željeni rezultat“, naveo je Lazetić.

On je rekao da je protivnik dobro analiziran i pohvalio je ekipu sa Novog Beograda.

"IMT me je u svakom smislu impresionirao. Ni po čemu se ne vidi da su novi u ligi. Dobro su se adaptirali i igraju sa mnogo samopouzdanja. Pobedili su Čukarički sa tri gola razlike, što se desilo eventualno samo Zvezdi. Organizovani su u svakoj fazi igre, a to pokazuju i statistički podaci. Posle Zvezde, oni su uz nas dali najviše golova u ligi. Izuzetna su ekipa za šta je sigurno zaslužan moj kolega koji ih dugo vodi i dobro poznaje prilike“, naveo je Lazetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.